EUROPA LEAGUE

Αϊντχόφεν: Απαγορεύεται η είσοδος στην Κύπρο στους Τέζε και Ζαχάβι λόγω κορονοϊού

Ο Εράν Ζαχάβι κυνηγάει τον Κίεραν Τίρνεϊ στην αναμέτρηση της Σκωτίας με το Ισραήλ για το Nations League στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020.
Ο Εράν Ζαχάβι στην αναμέτρηση της Σκωτίας με το Ισραήλ για το Nations League ANDREW MILLIGAN/PA VIA AP

Η Αϊντχόφεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια χωρίς τους Γιορντάν Τέζε και Εράν Ζαχάβι, καθώς λόγω κορονοϊού τούς απαγορεύεται η είσοδος στην Κύπρο.

Η Αϊντχόφεν φιλοξενείται την Πέμπτη (29/10, 22:00) από την Ομόνοια στον όμιλο του Europa League που βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Ο Γιορντάν Τέζε και ο Εράν Ζαχάβι ενώ ανακοινώθηκαν στην αποστολή της PSV, ωστόσο δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κύπρο, όπως ενημέρωσαν οι Αρχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, στην Κύπρο απαγορεύεται η είσοδος ανθρώπων που έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό τον τελευταίο μήνα, όπως ο Τέζε και ο Ζαχάβι. Η Αϊντχόφεν προσπαθεί σε συνεργασία με την UEFA, να δημιουργηθεί μία εξαίρεση για τους δύο ποδοσφαιριστές και να καταφέρουν τελικά να ταξιδέψουν.

Την Τετάρτη (28/10) το πρωί η Αϊντχόφεν ενημέρωσε ότι ο Βίργκεβερ είναι θετικός στον κορονοϊό, ενώ εξαιτίας του COVID-19 παραμένουν εκτός οι Ντάμφρις, Ροσάριο, Μπάουμγκαρτλ, Γκακπό, Πιρόε και Ντελάνζ.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ