SUPER LEAGUE 2

Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β' 0-0: Τα δοκάρια σταμάτησαν τις δύο ομάδες

Στιγμιότυπο στο Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β'
Στιγμιότυπο στο Αιγάλεω - Ολυμπιακός Β' INTIME

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Ολυμπιακό Β' για την 5η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να έχουν από δύο δοκάρια. Νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Νότιο Όμιλο, νίκη για Αναγέννηση Καρδίτσας και Μακεδονικό στον Βόρειο Όμιλο.

Ο Ολυμπιακός Β΄ δεν μπόρεσε να φύγει από το Αιγάλεω με το τρίποντο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 26ο λεπτό του αγώνα με την εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου να χτυπάει στη δεξιά ρίζα του δοκαριού του Σικαλιά.

Μεγάλη στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι στο 57′. Ο Δημούτσος έκανε το δυνατό σουτ του κι η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδούδη. Στο 78' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Αλγκασίμ Μπαπ, όμως το τέρμα δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (68′ Τσίτσαρης), Πολυχρόνης (80′ Σκεντεράι), Δημούτσος (85′ Βλάχος), Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Μπαστιάνος (68′ Βλαχομήτρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β':Παπαδούδης, Συρμής (55′ Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης (76′ Σταυρόπουλος), Κωστή, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (55′ Μπα).

Το άλλο παιχνίδι του Νότιου Ομίλου ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τα Χανιά βρήκε νικητή τον πρώτο, χάρη στην επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανέβηκε στη 2η θέση και ισοβαθμεί με την Ηλιούπολη με 10 βαθμούς και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στα παιχνίδια του Βόρειο Ομίλου ο Μακεδονικός επιβλήθηκε 2-0 του Ηρακλή με τα γκολ του Σιμόνι και Σάντσες στο 7' και στο 51' αντίστοιχα, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου με το γκολ του Γκόλια στο 41'.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ