ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αγτζίδης: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Αγτζίδης: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αγτζίδης δεν χάνει το πιστεύω του στην παραμονή της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League.

Τι κι αν η Δόξα Δράμας βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας της Super League ο Γιάννης Αγτζίδης δεν χάνει το πιστεύω του για την επίτευξη της παραμονής στα 10 παιχνίδια που απομένουνε.

Ο 19χρονος αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την συνέχεια του πρωταθλήματος, την διακοπή και τον στόχο της παραμονής.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος είπε: "Σίγουρα βοήθησε γιατί λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος η ομάδα πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν".

Για τις ελπίδες παραμονής σημείωσε: "Η ομάδα δεν έχει απομακρυνθεί από τον στόχο αυτό και ο επόμενος αγώνας (σ.σ. με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή στους Ζωσιμάδες) θα είναι σαν τελικός. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη".

Για το πως βλέπει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: "Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα θα προσπαθήσουμε πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία αξιόλογη πορεία που θα μας δώσει την δυνατότητα να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία".

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Δόξας Δράμας, τον Μάκη Κατσαβάκη, είναι ότι εκτός του Αριστείδη Σοϊλέδη όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συμμετείχανε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμά του.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ