ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αγροτικός Αστέρας- Αναγ. Γιαννιτσών 1-0

Αγροτικός Αστέρας- Αναγ. Γιαννιτσών 1-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Στεφανίδη, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια ο Αγροτικός Αστέρας, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, υποδέχθηκε στο γήπεδο του Εύοσμου την Αναγέννηση Γιαννιτσών την οποία και νίκησε με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 78' με κοντινή προβολή ο Στεφανίδης.

Ο Αγροτικός δεν μπήκε δυνατά και η πρώτη φάση ήρθε μετά από 20 λεπτά, όταν τη σέντρα του Γιέστις βρήκε ο Μπεκιάρης, αλλά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιώργος Ιορδανίδης έκανε απευθείας σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Ιορδανίδης στο 65' σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Λαμπάκη. Μετά από δύο λεπτά ο Στεφανίδης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα ακριβείας του Τσούκλη και από πολύ κοντά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.

Στο 77' ο Σκλιοπίδης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Κατρατσέλας απέκρουσε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Στεφανίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στον Αγροτικό Αστέρα.

Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Μερεσιώτης (46' Ουέλινκτον), Τσούκλης, Χασιώτης, Γ. Παπαδόπουλος (33' Ναλμπάντης), Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης (87' Αβραμόπουλος), Γιέσιτς, Μπεκιάρης (72' Σαμουηλίδης).

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κελπέκης, Κουτρογιάννης, Ν. Ιορδανίδης, Αραμπατζής, Κακαζούκης, Γ. Ιορδανίδης, Χασάνογλου, Καραμανλής, Καρυοφύλης, Γκούντ, Γκούρτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής οι: Κατρατσέλας, Στεφανίδης, Λαμπρογιώργος, Κατιανός, Παντελίδης, Φωτιάδης.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ