ΟΦΗ

Αγωνία στο κατακόρυφο για το χρέος του ΟΦΗ στην εφορία. Νέα συνάντηση με Βατσινά ο Μαχλάς

Αγωνία στο κατακόρυφο για το χρέος του ΟΦΗ στην εφορία. Νέα συνάντηση με Βατσινά ο Μαχλάς
βατσινας

Την βεβαίωση πως θα καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να προχωρήσει στην αποπληρωμή του 1,5 από τα 2,8 εκ. ευρώ που είναι τα χρέη, έδωσε σε νέα επικοινωνία με τον Νίκο Μαχλά, ο Φανούρης Βατσινάς.

Το 1.500.000 ευρώ περιλαμβάνει τις 300.000 ευρώ προς την εφορία, ποσό που πρέπει να καταβληθεί άμεσα ενώ το υπόλοιπο 1.200.000 ευρώ είναι οφειλές προς τρίτους.
Αν ο πρόεδρος του ΟΦΗ καταβάλλει το παραπάνω ποσό τότε θα προχωρήσει η πρώτη λύση που είχε γίνει γνωστή και θα παραμείνει κάτοχος των μετοχών και ο Νίκος Μαχλάς θα αναλάβει την διαχείριση του μάνατζμεντ.

Το υπόλοιπο 1.300.000 θα αναλάβει να καταβάλει ο Νίκος Μαχλάς όπου περιλαμβάνει τις δόσεις προς την εφορία. Μετά την εξέλιξη αυτή είναι φάνερο ότι ο Φανούρης Βατσινάς αν διευθετήσει το χρέος του τότε αυτομάτως ο παλαίμαχος επιθετικός θα γίνει το αφεντικό στον ΟΦΗ μέσω της παραπάνω λύσης.

Ντύνεται με PUMA την νέα χρονιά

Την ώρα που η αγωνία για το μέλλον της ομάδας μεγαλώνει ο μελλοντικός διοικητικός ηγέτης του ΟΦΗ βρέθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Γλου, ο οποίος είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας αθλητικών ειδών "PUMA", όπου και συμφώνησαν να προμηθεύσει του χρόνου την ομάδα με αθλητικό υλικό της συγκεκριμένης εταιρίας.

Παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μπει η εταιρία του Γιώργου Γλου σαν χορηγός στην φανέλα του ΟΦΗ με το ποσό αναμένεται να συμφωνηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.








TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ