ΙΤΑΛΙΑ

Αγωνία για τον Τζανλούκα Βιάλι, επιδεινώθηκε η υγεία του

Ο Τζανλούκα Βιάλι
Ο Τζανλούκα Βιάλι © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου αγωνιά για τον Τζανλούκα Βιάλι που δίνει μάχη με τον καρκίνο, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα να ταξιδέψει η μητέρα του στο Λονδίνο για να τον δει.

Ο Τζανλούκα Βιάλι έχει διαγνωστεί από το 2017 με καρκίνο στο πάγκρεας και έκτοτε αγωνίζεται σκληρά για να αναδειχτεί νικητής στο μεγαλύτερο αγώνα που έχει χρειαστεί να δώσει ποτέ, με τον σπουδαίο Ιταλό παλαίμαχο φορ να ανακοινώνει πρόσφατα την απόφασή του να αποχωρήσει προσωρινά από το προπονητικό τιμ της σκουάντρα ατζούρα για να εστιάσει στη δική του μάχη.

"Στο φινάλε μίας μακράς και δύσκολης "διαπραγμάτευσης" με την υπέροχη ομάδα των ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, ελπίζω προσωρινά, τις νυν και τις μέλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου.

Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσω όλες την ψυχική και σωματική ενέργεια για να βοηθήσω το σώμα μου να ξεπεράσει αυτή τη φάση της αρρώστιας, ώστε να είμαι σε θέση σύντομα να αντιμετωπίσω νέες περιπέτειες και να τις μοιραστώ μαζί σας", είχε αναφέρει, με τον Βιάλι να ζει εδώ και καιρό στο Λονδίνο και να μπαίνει σε κλινική της αγγλικής πρωτεύουσας για νέους κύκλους χημειοθεραπειών.

Σύμφωνα ωστόσο με τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, τα πρώτα μηνύματα από το μέτωπο της υγείας δεν είναι ευχάριστα, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται και την 87χρονη μητέρα του, Μαρία Τερέζα, να αναχωρεί την Δευτέρα (19/12) από την Κρεμόνα με προορισμό την Αγγλία, για να τον στηρίξει σε αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες ήταν αμέτρητοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να καταθέσουν λόγια αγάπης και στήριξης προς τον Τζανλούκα Βιάλι, μεταξύ των οποίων οι Μαντσίνι, Ραβανέλι, Καμπρίνι και Ανρί.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ