ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για φάκελο, πρώτες κουβέντες με παίκτες

Αγωνία για φάκελο, πρώτες κουβέντες με παίκτες
INTIME SPORTS

Με αγωνία περιμένουν στον Παναθηναϊκό την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, αισιοδοξία για το "ναι". Έγιναν κάποιες συζητήσεις με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να μάθουν τελικά οι ομάδες που προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αν θα πάρουν τελικά αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Η αγωνία στο πράσινο στρατόπεδο έχει χτυπήσει κόκκινο, από τη στιγμή που η εισήγηση του εισηγητή, Γιώργου Δημητρίου, ήταν αρνητική για όλες τις ομάδες!

Βέβαια η απόφαση του εισηγητή ήταν αναμενόμενη, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να παίξει το ρόλο του "κακού", μιας και ουσιαστικά οι όποιες διαπραγματεύσεις μετά τις 31 Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες (συνήθως δίνονται 3-4 μέρες ακόμα περιθώριο).

Η Επιτροπή Εφέσεων ωστόσο είναι πιο ελαστική, αντιλαμβανόμενη την κατάσταση των ομάδων, το αν έχουν τακτοποιήσει όλες τους τις οφειλές σε παίκτες, εφορία και τρίτους, όπως και το αν παρουσιάσουν ένα βιώσιμο πλάνο. Από εκεί λοιπόν προκύπτει και οι αισιοδοξία των πράσινων.

Αν τελειώσει θετικά λοιπόν το συγκεκριμένο θέμα τότε ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη δεύτερη φάση, που έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή του Φερέιρα και τη συζήτηση με ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποία λήγουν.

Η πρόταση στον Μπουμσόνγκ

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε πως θέλει να παραμείνει πράσινος, αρκεί να υπάρχει ένα βιώσιμο πλάνο και φυσικά η ομάδα να μην αντιμετωπίσει τα ίδια οικονομικά προβλήματα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκό την ώρα των διακανονισμών για τα οφειλόμενα έριξε στο τραπέζι και πρόταση παραμονής με μειωμένες αποδοχές (κοντά στο 50%), αλλά με αύξηση στη διάρκεια του συμβολαίου (τελειώνει σε ένα χρόνο).

Ο Γάλλος θα απαντήσει βλέποντας κι αυτός πως θα πάει η υπόθεση με την αδειοδότηση.

Εσείς διαβάστε για το πλάνο του Πρίγκιπα, τον φάκελο του Παναθηναϊκού, τ ην αρνητική εισήγηση του κ. Δημητρίου και τους διακανονισμούς με Σιμάο και Καντέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ