ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αγωνία για το γήπεδο στην Καισαριανή

Αγωνία για το γήπεδο στην Καισαριανή

Συναντήσεις με τους φορείς του Δήμου αλλά και όσους εμπλέκονται για το γήπεδο "Μ. Κρητικόπουλος" θα έχει ο Βασίλης Αδαμάκης. Σε "μαύρα χάλια" ο αγωνιστικός χώρος, αγωνία ενόψει φιλικών.

Η κατάσταση με το Εθνικό Στάδιο Καισαριανής δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα έντονα τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα, αφού αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα, ενώ τα φιλικά παιχνίδια που έχουν ήδη «κλεισθεί» είναι στον αέρα.

Συγκεκριμένα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι σε πολύ κακή κατάσταση, το χόρτο είναι ακούρευτο και γενικά η χρησιμοποίηση του εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Έτσι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που πρέπει αν διεξαχθεί το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί, από την στιγμή που ο Εθνικός Αστέρας δεν ξέρει αν έχει στην διάθεση του το γήπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόβλημα αυτό ήταν ήδη γνωστό, για αυτό άλλωστε και η ομάδα παρέτεινε την παραμονή της στο Βέρμιο, ώστε να βρεθεί μία λύση, χωρίς τελικά να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης έχει δρομολογήσει μία ακόμη συνάντηση με τον δήμαρχο Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα, προκειμένου η δημοτική αρχή, στην οποία ανήκει το γήπεδο, να δώσει κάποιες λύσεις.

Ξεκινάει το μοντάρισμα ο Δημητρίου

Σε αγωνιστικό επίπεδο, μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις και ουσιαστικά η προετοιμασία μπαίνει στο τρίτο στάδιο που αποσκοπεί στο μοντάρισμα της ενδεκάδας.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Πέτρος Δημητρίου θα δουλέψει περισσότερο στην τακτική, ενώ μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, θα θελήσει να βγάλει τα συμπεράσματα του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Στις προπονήσεις από την Δευτέρα ενσωματώθηκε και ο νεαρός Παντελής Θεολόγου, από την ομάδα των Νέων, ώστε να δοκιμασθεί και αυτός.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ