ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αγωνία για την κλήρωση, έτοιμος ο Σπυροπουλος

Αγωνία για την κλήρωση, έτοιμος ο Σπυροπουλος
Σπυρόπουλος

Τον αντίπαλο στο Κύπελλο UEFA περιμένουν οι "κυανέρυθροι". Απορρίφθηκαν οι Ντε Αλμέιδα, Αντάμσκι. Προπονήθηκε ο Σπυρόπουλο.

Το γκρουπ των υποψήφιων αντιπάλων περιλαμβάνει τις Άλκμααρ (Ολλανδία), Άντερλεχτ (Βέλγιο), Σοσό (Γαλλία), Σαμπντόρια (Ιταλία) και Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία).
Οι Νεοσμυρνιώτες σίγουρα θα προτιμούσαν ως αντίπαλο μία εκ των Σοσό την οποία είχαν αντιμετωπίσει στην τελευταία τους παρουσία στο Kύπελλο UEFA και είχαν ηττηθεί άδικα στην Γαλλία ή την Άντερλεχτ.

Στο Μονακό βρίσκεται ήδη η "κυανέρυθρη" αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Απορρίφθηκαν Ντε Αλμέιδα-Αντάμσκι

Στο μεταξύ ο Πορτογάλος Ντε Αλμέιδα και ο Πολωνός Αντάμσκι δεν απασχολούν πλέον τον Πανιώνιο καθώς απορρίφθηκαν από τον Έβαλντ Λίνεν. Έτσι λόγω και της έλλειψης χρόνου δεν αποκλείεται να μην γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής.

Προπονήθηκε ο Σπυρόπουλος

Στα αγωνιστικά ο Νίκος Σπυρόπουλος διέψευσε τις αρχικές εκτιμήσεις και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι τελικά στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".










TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ