ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αγώνας βουλευτών με Εργοτέλη και ΟΦΗ

Αγώνας βουλευτών με Εργοτέλη και ΟΦΗ
Παπουτσάκης

Αγώνες βουλευτών με ομάδα των διοικήσεων του Εργοτέλη και του ΟΦΗ θα γίνει το Σάββατο για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει: "Πολιτική για την Κοινωνία-Αθλητισμός για τη ζωή" είναι ο τίτλος της διήμερης πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς που θα γίνει στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουνίου με πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη και συμμετοχή πολλών συναδέλφων του βουλευτών απ' όλη την Ελλάδα.
Είναι μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά με πρωτεργάτες του βουλευτές.

Στα πλαίσια του διημέρου η ομάδα Ποδοσφαίρου των Ελλήνων Βουλευτών το ερχόμενο Σάββατο στις 12 στο γήπεδο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των Διοικήσεων της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και της ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου θα δοθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων, στο Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί, στο Σωματείο Πρόληψης και Προστασίας Κακοποιημένων και Παραμελημένων Παιδιών "ΟΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" και στο ΚΕΠΕΠ Πόμπιας.

Τo Σάββατο στις 10:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Επίσης οι βουλευτές συμβολικά θα συμμετάσχουν στην Υπερμαραθώνια Σκυταλοδρομία που θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής από το Παγκρήτιο Στάδιο και o τερματισμός του είναι στις Μοίρες (συνολικά 62 χιλ.).

Στο παιχνίδι του Σαββάτου που θα γίνει στις 12:00 στο γήπεδο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, η ομάδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα έχει στη διάθεση της, τους παρακάτω παίκτες: Αγοραστός, Αυγενάκης, Βορίδης, Καράογλου, Κασαπίδης, Ορφανός, Παναγιωτόπουλος, Σταυρογιάννης, Δένδιας, Καλαφάτης, Λέγκας, Σαλμάς, Δολαψάκης, Κουτεντάκης, Τσόκας, Χατζηλαζαρίδης και οι παλαίμαχοι πρώην διεθνείς παίκτες Βασίλης Χατζηπαναγής και Ντίνος Κούης.

Στην ομάδα των διοικήσεων ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΠΑΕ-ΟΦΗ Προπονητής είναι ο Παύλος Αδάμος και στη διάθεση του θα είναι οι παρακάτω παίκτες: Χανιωτάκης, Λαμπράκης, Κουτσάκης, Κοσποντίνωφ, Πλεσίτης, Σουλτάτος, Τζώρτζογλου, Γενιτσαρίδης, Πανταλάκης, Σφακιανάκης Νόντας, Κατεργιαννάκης, Συντιχάκης, Κουνδουράκης, Χρονάκης Αντώνης, Καράτζης, Μωραϊτης, Πασάς, Αποστολάκης, Τρελάκας, και Νίκος Νιόπλιας.










TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ