ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αγκουέρο: "Τα λόγια των γιατρών ήταν αρκετά για να αποφασίσω"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Σέρχιο Αγκουέρο © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Κουν Αγκουέρο με ανάρτηση στα social media που διατηρεί ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της πορείας του και αναφέρθηκε στην απόφαση να αποσυρθεί μετά τις συμβουλές των γιατρών.

Μία πολύ δύσκολη ημέρα ήταν η Τετάρτη (15/12) για τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος αναγκάστηκε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε με δάκρια στα μάτια αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τα γήπεδα ολοκληρώνοντας έτσι μια πορεία χωρίς τον τρόπο που θα ήθελε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κουν Αγκουέρο με ανάρτηση στα social media που διατηρεί ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της πορείας του και αναφέρθηκε στην απόφαση να αποσυρθεί μετά τις συμβουλές των γιατρών.

"Πάντα ήξερα ότι θα έδινα τα πάντα για να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Παρ' όλα αυτά, μετά τις τελευταίες εξετάσεις οι γιατροί με συμβούλευσαν να σταματήσω τις προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα λόγια τους ήταν αρκετά για να αποφασίσω. Το να αποσύρεσαι κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο, αλλά πάνω απ' όλα μετρά η ζωή. Το γνωρίζω αυτό από πρώτο χέρι.

Ένα από τα πολλά πράγματα που μου έμαθε το ποδόσφαιρο ήταν πως μπορείς να μετατρέψεις μία ήττα σε νίκη. Δε θα συμβεί κάτι διαφορετικό τώρα. Σίγουρα είναι κάτι οδυνηρό, αλλά όχι μια τραγωδία.

Αυτή η τεράστια καριέρα θα παραμείνει για πάντα μαζί μου και θα την έχω πάντα μαζί μου με πάθος και αφοσίωση. Κρατάω την αγάπη και την φροντίδα που είχα σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα από μικρό παιδί. Μετά στην Ιντεπεντιέντε, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μάντσεστερ Σίτι, την Μπαρτσελόνα και την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, πάντα μέσα στην καρδιά μου. Η αναγνώριση μου πηγαίνει σε όλους τους φιλάθλους που μου στάθηκαν στα καλά και στα δύσκολα. Η υποστήριξή σας με έκανε πιο δυνατό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες, του συνεργάτες, τα επιτελεία, τους φυσιοθεραπευτές και τους μάνατζερ οι οποίοι με βοήθησαν να βελτιωθώ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες μου πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους μου οι οποίοι ήταν πάντοτε δίπλα μου. Και στους εκπροσώπους μου οι οποίοι ήταν ίδιοι από τα 14 μου χρόνια οι οποίοι ήταν συνοδοιπόροι μου με απερίγραπτο επαγγελματισμό και ειλικρίνεια.

Πέρα από τους τίτλους πάλεψα για να κατακτήσω κάτι με τεράστια αξία και το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν ότι κέρδισα το σεβασμό των συναδέλφων μου και τώρα την αγάπη του κόσμου του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει και θα το κρατήσω στην καρδιά μου για όσα θα έρθουν στη ζωή.

Η ζωή συνεχίζεται και πολλά θα έρθουν. Θα είναι μία νέα σελίδα, σίγουρα διαφορετική, αλλά θα συνεχίσω όπως έκανα μέχρι τώρα σκεπτόμενος πάντα θετικά με ενθουσιασμό".

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ