ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Αγκουέρο: "Όλοι οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια στην Αγγλία είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Ο Σέρχιο Αγκουέρο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2020 MARTIN RICKETT / AP IMAGES

Ο Κουν Αγκουέρο κατά τη διάρκεια του Twitch υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα στην Αγγλία που απολαμβάνει τη στήριξη όλων των δημοσιογράφων, καθώς και των τηλεοπτικών σταθμών.

Έναν χρόνο πριν ο Σέρχιο Αγκουέρο και η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Σε αυτό το διάστημα ο Αγκουέρο έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 257 γκολ, ενώ είναι επίσης και ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Ο Αργεντινός, που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν μάλιστα το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για το Hall of Fame, έχοντας ένα απίστευτο background με 10 συναρπαστικά χρόνια με τους Πολίτες.

Μάλιστα, ο 33χρονος μιλώντας στο κανάλι που διατηρεί στο Twitch, υποστήριξε ότι τα Μέσα στην Αγγλία μεροληπτούν υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως οι Κόκκινοι Διάβολοι απολαμβάνουν την εύνοια από τους δημοσιογράφους.

"Δεν ξέρετε πώς είναι στην Αγγλία! Στην Αγγλία όλοι, όλοι οι δημοσιογράφοι, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, όλοι είναι υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι!", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ