ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Αγκουέρο για Χάλαντ: "Ο Φαν Ντάικ τον καλωσόρισε στην Premier League"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Φαν Ντάικ στο Community Shield ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Φαν Ντάικ στο Community Shield ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο σχολίασε το ντεμπούτο του Έρλινγκ Χάλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι, υποστηρίζοντας πως θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Premier League.

Η αλήθεια είναι πως ο Έρλινγκ Χάλαντ είχε φανταστεί διαφορετικά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield κόντρα στη Λίβερπουλ, όπως και οι φίλοι των πολιτών

Ο Νορβηγός σταρ, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, όχι μόνο δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά έχασε μία ασύλληπτη ευκαιρία του στο φινάλε του αγώνα, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η εμφάνισή του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τον Σέρχιο Αγκουέρο να τονίζει πως ο 21χρονος θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην Αγγλία, υποστηρίζοντας πως τα βρήκε δύσκολα απέναντι στον Φαν Ντάικ.

"Είχε συνηθίσει στη Γερμανία. Ο Χάλαντ νόμιζε ότι ήταν μόνος, μετά ήρθε ο Φαν Ντάικ και του είπε "καλώς ήρθες στην Premier League", είπε ο Αργεντινός στο κανάλι του στο Twitch.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ