ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Τέλος ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Σβεν Μίσλιντατ

Άγιαξ: Τέλος ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Σβεν Μίσλιντατ
PRINT SCREEN

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Σβεν Μίσλιντατ, μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Φέγενορντ, ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τον προπονητή.

Ο Άγιαξ δεν είναι σε καθόλου καλό φεγγάρι και αυτό πιστοποίησαν όσα συνέβησαν στο Klassieker με τη διακοπή του αγώνα ενώ το σκορ ήταν 3-0.

Ο Σβεν Μίσλιντατ αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ομάδας, πληρώνοντας το μάρμαρο για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα που έχει χαμηλές πτήσεις.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γιαν φαν Χαλστ ανέφερε τα εξής: "Αρκετές προσπάθειες για την αποκατάσταση της ευρείας υποστήριξης δεν οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό οδηγεί σε αναταραχή μέσα και γύρω από τον σύλλογο, επίσης λόγω των απογοητευτικών αποτελεσμάτων.

Ο Σβεν έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για τον Άγιαξ τους τελευταίους μήνες, για την οποία είμαστε ευγνώμονες. Είναι πλέον προς το συμφέρον του Άγιαξ να προχωρήσει με ενωμένες δυνάμεις και να βρει τον δρόμο της επιστροφής στην αθλητική επιτυχία".

Το πιθανότερο είναι ότι την πόρτα της εξόδου θα δει και ο προπονητής της αντίπαλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Μαρκ Στάιν.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ