ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Ο Τεν Κάτε αρνήθηκε τον ρολο του υπηρεσιακού τεχνικού για να γίνει ηθοποιός

Ο προπονητής της Αλ Τζαζίρα, Χενκ τεν Κάτε, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πατσούκα για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2017 στο "Ζαγέντ Σπορτς Σίτι", Αμπού Ντάμπι | Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Ο προπονητής της Αλ Τζαζίρα, Χενκ τεν Κάτε, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πατσούκα για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2017 στο "Ζαγέντ Σπορτς Σίτι", Αμπού Ντάμπι | Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 © 2017/HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Χενκ τεν Κάτε αρνήθηκε να επιστρέψει στον πάγκο του Άγιαξ, διότι το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο λόγω τηλεόρασης!

Η φετινή εικόνα του Άγιαξ είναι τόσο τραγική που ακόμα και άνθρωποι του ποδοσφαίρου προτιμούν να... αλλάξουν επάγγελμα από το να εμπλακούν με τον "Αίαντα".

Τρανό παράδειγμα ο Χενκ τεν Κάτε, ο οποίος προσεγγίστηκε από τη διοίκηση για να αναλάβει διάδοχος του μορίς Στέιν ως το τέλος της σεζόν, όμως αρνήθηκε τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της ολλανδικης εκπομπής Veronica Inside, η αιτία που ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν βοηθός του Άρον Βίντερ στην εθνική Σουρινάμ είναι αρκετά παράξενη.

"Άκουσα ότι ο Χενκ τεν Κάτε προσεγγίστηκε αρχικά, επειδή ο Τζον φαν'τ Σχιπ βρισκόταν στη δύσκολη κατάσταση με τη σύζυγό του (σ.σ. πέθανε από καρκίνο πριν από έναν μήνα). Ο Χενκ δεν το έκανε για έναν πολύ περίεργο λόγο. Θα υποδυθεί τον αρχηγό της αστυνομίας στη σειρά Sleepers για δέκα επεισόδια. Θα ήταν δύσκολο να τα βολέψει ταυτόχρονα".

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αμφισβήτησε τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, όμως εκείνος επέμενε, αλλά πρόσθεσε επίσης: "Δεν νομίζω ότι ο Χενκ είχε τη διάθεση, επειδή είδε το έμψυχο υλικό και σκέφτηκε 'ποτέ δεν θα φτάσω την 5η θέση με αυτό το χάος'".

Ο Τεν Κάτε είχε αναλάβει προπονητής του Άγιαξ το καλοκαίρι του 2006 και έμεινε μέχρι τον Οκτώβριο του 2007, χάνοντας το πρωτάθλημα από την Αϊντχόφεν για ένα γκολ.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ