ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Αποζημιώνει πλήρως τους 325 οπαδούς του που ταξίδεψαν και είδαν διά ζώσης το κάζο από την Χέρκουλες

Οπαδοί του Άγιαξ στις εξέδρες της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" στο ματς του Europa League κόντρα στην ΑΕΚ | 14 Δεκεμβρίου 2023
Οπαδοί του Άγιαξ στις εξέδρες της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" στο ματς του Europa League κόντρα στην ΑΕΚ | 14 Δεκεμβρίου 2023 @2023 PATRICK POST/AP IMAGES

Ο Άγιαξ γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ολλανδίας από την Χέρκουλες, ομάδας τέταρτης κατηγορίας, με τη διοίκηση του Αίαντα να παίρνει την απόφαση να αποζημιώσει και τους 325 οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν για χάρη της.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/12) οι φίλοι του Άγιαξ υπέστησαν ένα ισχυρό σοκ, με την ομάδα του Μιχάλη Βαλκάνη (ο βοηθός του Τζον Φαν Σιπ ανέλαβε για δύο αγώνες, λόγω ταξιδιού του Ολλανδού στην Αυστραλία για το γάμο του γιου του) να γνωρίζει εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Χέρκουλες, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, και να αποχαιρετάει το Κύπελλο από το 2ο γύρο.

Εκείνοι που ένιωσαν περισσότερο άσχημα από όλους μεταξύ των φιλάθλων του Αίαντα ήταν φυσικά οι 325 που έκαναν το ταξίδι για να συμπαρασταθούν στην ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι της, με τη διοίκηση του συλλόγου να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της στενοχώριας τους και να αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδά τους.

Όχι μόνο τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και τα έξοδα της μετακίνησής τους με πούλμαν, με τους διοικούντες τον σύλλογο να στέλνει emails για να τους ζητήσει συγγνώμη και να τους ενημερώσει για την ενέργειά της να τους αποζημιώσει.

Άγιαξ: Αποζημιώνει πλήρως τους 325 οπαδούς του που ταξίδεψαν και είδαν διά ζώσης το κάζο από την Χέρκουλες
PRINT SCREEN

"Εξαιτίας της φτωχής απόδοσης της ομάδας, βίωσατε μία οδυνηρή εμπειρία παρακολουθώντας το Χέρκουλες - Άγιαξ. Μοιραζόμαστε τον πόνο και ντρεπόμαστε πολύ.

Σε συνεννόηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πήραμε την απόφαση να αποζημιωθούν όλοι οι οπαδοί μας που αγόρασαν εισιτήριο για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η κάλυψη των εξόδων περιλαμβάνει όχι μόνο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και των μεταφορικών. Το ποσό που πληρώσατε θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό μας.

Αυτή η αποζημίωση δεν αφαιρεί την ανάμνηση μίας επώδυνης βραδιάς, όμως το να μην κάνουμε τίποτα, δεν ήταν επιλογή. Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας υποστήριξη", ανέφερε το mail που έστειλε η διοίκηση του Άγιαξ στους 325 ηρωικούς οπαδούς.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ