ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία - Ουαλία 3-0: Επικράτησε με τριάρα στο βρετανικό ντέρμπι

Ο Ντάνι Ινγκς στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουαλία. (Glynn Kirk/Pool via AP)
Ο Ντάνι Ινγκς στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ουαλία. (Glynn Kirk/Pool via AP) AP

Η Αγγλία επικράτησε 3-0 της Ουαλίας σε φιλική αναμέτρηση. Το πρώτο τους γκολ με το εθνόσημο πέτυχαν οι Κάλβερτ-Λίουιν (26'), Κόαντι (53') και Ινγκς (63').

Η Αγγλία επικράτησε με 3-0 στην φιλική αναμέτρηση που έδωσε κόντρα στην Ουαλία στο Γουέμπλεϊ στο ντέρμπι της Μεγάλης Βρετανίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 26ο λεπτό με τον Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τα τρία λιοντάρια.

Ο Τζάκ Γκρίλις έβγαλε την σέντρα του από τα δεξιά και ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον έστειλε την μπάλα από κοντά στην εστία του Χένεσεϊ με το κεφάλι γράφοντας το 1-0.

Το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο πανηγύρισε και ο Κόνορ Κόαντι. Ο Τρίπιερ εκτέλεσε ένα φάουλ από το δεξιά, ο αμυντικός της Γουλβς κινήθηκε προς την μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-0 στο 53' σκοράροντας το παρθενικό του τέρμα στην δεύτερη του εμφάνιση.

Στο 63ο λεπτό η Αγγλία έγραψε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Ινγκς επίσης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα τρία λιοντάρια με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Ο Τάιρον Μινγκς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο παίκτης της Σαουθάμπτον με ανάποδο ψαλίδι δεν άφησε περιθώρια στον Χένεσεϊ.

Αγγλία: Πόουπ, Γκόμες (58' Μινγκς), Κόαντι, Κιν, Τρίπιερ (58' Τζέιμς), Γουίνκς (76' Γουόρντ-Πράους), Φίλιπς, Σάκα (76' Μέιτλαντ-Νάιλς), Γκρίλις (76' Μπαρνς), Ινγκς, Κάλβερτ-Λιούιν (58' Μάουντ)

Ουαλία: Χένεσεϊ, Ρόμπερτς (73' Γκούντερ), Ρόντον (46'Λέβιτ), Μίφαμ, Ντέιβις, Αμπάντου (62' Βολκς), Μορέλ (46' Καμάνγκο), Ματόντο, Γουίλιαμς (73' Σμιθ), Ρόμπερτς, Μούρ (40' Γουίλιαμς)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ