NATIONS LEAGUE

Αγγλία: Δεν ακούει τίποτα ο Σάουθγκεϊτ, μέσα ο Κέιν με Δανία

Αγγλία: Δεν ακούει τίποτα ο Σάουθγκεϊτ, μέσα ο Κέιν με Δανία
AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Μετά τον μυϊκό τραυματισμό του Χάρι Κέιν το Σάββατο, η Τότεναμ ζήτησε την επιστροφή του Άγγλου επιθετικού, η οποία όμως, απορρίφθηκε από τον Σάουθγκεϊτ, καθώς, σύμφωνα με τη Daily Mirror, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στη Δανία (14/10).

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Χάρι Κέιν την τελευταία σεζόν έχουν προκαλέσει ανησυχία στο σύλλογο της Τότεναμ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φοβάται να ρισκάρει τον επιθετικό της ομάδας, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το μυϊκό τραυματισμό του 27χρονου επιθετικού στην προπόνηση του Σαββάτου (10/10) πριν τον αγώνα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στο Βέλγιο (2-1), στον οποίο και δε συμμετείχε ο Κέιν.

Οι "Spurs", οι οποίοι φοβούνται για μια πιθανή επιδείνωση της κατάστασης του Άγγλου φορ, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στο σύλλογο, ζήτησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να επιτρέψει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, η πρόταση της Τότεναμ δεν έγινε δεκτή από τον Βρετανό προπονητή, ο οποίος μάλιστα, παρά τις προσπάθειες του Μουρίνιο και γενικότερα, του αγγλικού συλλόγου, φαίνεται πως υπολογίζει κανονικά τον Χάρι Κέιν για την αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας ενάντια στη Δανία την προσεχή Τετάρτη (14/10).

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός με την εθνική Αγγλίας.

TAGS NATIONS LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ