ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελής:"Έχει και άλλες προτάσεις ο Σάλπι"

Αγγελής:"Έχει και άλλες προτάσεις ο Σάλπι"
Σαλπιγγίδης

"Ο Σαλπιγγίδης έχει πρότασεις από Π. Λιγκ και Μπουντεσλίγκα", είπε στο Sport24.gr ο Βαγγέλης Αγγελής

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, θέλουν τον 28χρονο άσο του Παναθηναϊκού να έχει συμφωνήσει από τώρα για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού όπως μας δήλωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο πελάτης του έχει δυο ενδιαφέρουσες προτάσεις, μαζί αυτή του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

" Ο Δημήτρης τις τελευταίες δυο ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια του και σήμερα (Κυριακή) θα κατέβει στην Αθήνα για κάποιες υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική ομάδα. Όσον αφορά την απόφαση του, αυτή θα ξεκαθαρίσει προς τα τέλη Μαΐου ή όταν θα φύγει η Εθνική για την Ελβετία.

"Είναι καθαρά στο τι θα αποφασίσει ο ίδιος πως θέλει. Έχει τις προτάσεις του και τις κρατάει. Αν θέλει να μείνει Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει, αν θέλει να πάει στο εξωτερικό έχει δυο προτάσεις για να διαλέξει. Διαθέτει το χρονικό περιθώριο πάντως για να πάρει μια σωστή απόφαση".

"Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα οι επιλογές του"

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελής, μας αποκάλυψε πως μια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ και μια από την Μπουντεσλίγκα έχουν κάνει επίσημες προτάσεις για τον Σαλπιγγίδη, όπως και για την επιθυμία της οικογένειας του να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη.

" Κοιτάξτε, υπάρχει μια πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ, από ομάδα που τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας και μια από την Μπουτεσλίγκα όσον αφορά το εξωτερικό. Στην Ελλάδα, υπάρχει η πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, εμείς ακούμε για ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Θα γίνει κάποια συνάντηση, αλλά ακόμα υπάρχει χρονικός ορίζοντας.

Σας έχω πει πάντως να περιμένετε, γιατί εδώ και καιρό ακούμε και διαβάζουμε ότι ο Δημήτρης υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και τελικά δεν έγινε τίποτα. Εγώ δικαιώθηκα γι' αυτό. Τώρα αν μετά από δέκα μέρες γίνει κάτι τέτοιο, τότε μερικοί θα βγουν και θα πουν ότι εμείς το είπαμε πρώτοι.


Υπάρχει μια επιθυμία από τον Δημήτρη και από την οικογένεια του, όμως επειδή είναι σοβαρό το θέμα και έχει ενδιαφέρον προτάσεις από το εξωτερικό, εγώ δεν τον πιέζω και περιμένω να πάρει αυτός από μόνος του την απόφαση
".












TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ