ΠΑΟΚ

Άφιξη στην βροχερή Φλωρεντία

Άφιξη στην βροχερή Φλωρεντία

Δείτε videos από την άφιξη του ΠΑΟΚ στη βροχερή Φλωρεντία το απόγευμα της Τετάρτης, για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, την Πέμπτη για το Europa League.

Στην Ιταλία βρίσκεται πλέον η αποστολή του ΠΑΟΚ. Στις 17.40 ο "Δικέφαλος" "πάτησε" στην Φλωρεντία η οποία είναι βροχερή και αμέσως οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούν αφού δεν πρόκειται να γίνει προπόνηση κατά την διάρκεια της μέρας (η ομάδα προπονήθηκε το πρωί).

Το βράδυ οΑγγελος Αναστασιάδηςκαι οΔημήτρης Σαλπιγγίδηςθα βρεθούνστην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Αρτέμιο Φράνκι" για να μιλήσουν για το ματς με την Φιορεντίνα.

Μοντέλα: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη ομάδα"

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Μοντέλα. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά στους οπαδούς μας να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Μετά μπορούμε να δώσουμε λίγο περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα από το ματς με την Φιορεντίνα: "Αμφιβάλλω ότι ο ΠΑΟΚ έχει έρθει εδώ και σκέφτεται περισσότερο το πρωτάθλημα, γι’ αυτούς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οι ομάδες που θέλουν να λέγονται μεγάλες πρέπει να μπορούν να αξιολογούν κάθε παιχνίδι. Περιμένω έναν πολύ… ανδροπρεπή ΠΑΟΚ. Είναι αρκετά φιλόδοξη ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα σκεφτούν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό από αύριο. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα δώσει 101% των δυνατοτήτων του για να κερδίσει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται συνεχώς".

Για το τι θα δώσει η νίκη στην ομάδα του: "Εκτός του ότι θα πάρουμε την πρόκριση, θα μας δώσει και ό,τι χρειαζόμαστε (σ.σ. προφανώς εννοεί ψυχολογία) για την συνέχεια".

Για τον Μάριο Γκόμεθ: "Υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα από αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι βέβαιος για την μελλοντική απόδοση του. Θέλει να κάνει τα πάντα για να δείξει ποιος είναι".

Πισάρο: "Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα κερδίσουμε"

Ο Νταβίντ Πισάρο μίλησε με σκληρή γλώσσα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος της Φιορεντίνα:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό το κάνει αυτόματα να είναι δύσκολο. Αλλά λέω και πάλι. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για εμάς είναι η συγκέντρωση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, συμβαίνει το αντίθετο".

Για το τι λείπει από την Φιορεντίνα και δεν πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα Ιταλίας: "Πρέπει να βρούμε την ισορροπία, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε βρει μέχρι στιγμής μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας, να αφήσουμε... το σμόκιν στο σπίτι και να ξεκινήσουμε... το πετάλι".

Για την αγωνιστική του κατάσταση: "Είμαι μια χαρά τώρα. Ξέρω ότι είμαι σε μια ηλικία και δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα από εδώ και πέρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ