CHAMPIONS LEAGUE

Αφήνει το "Ολίμπικο" η Λάτσιο

Αφήνει το "Ολίμπικο" η Λάτσιο
λοτιτο

Η συγκατοίκιση Λάτσιο και Ρόμα στο "Ολίμπικο" δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα, καθώς ο πρόεδρος των "λατσιάλι", Κλαούντιο Λοτίτο, αποκάλυψε την πρόθεση της διοίκησης να κατασκευάσει νέο γήπεδο στο Βαλμοντόνε, 45 χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη.

"Με την διοίκηση του Βαλμοντόνε υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, τώρα μένει να λυθούν κάποια τεχνικά προβλήματα. Το στάδιο Ολίμπικο δεν μπορεί να ανταπόκριθεί στις απαιτήσεις της Λάτσιο.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η κάθε διοίκηση έχει ανάγκη από κάποιους πόρους, πρόκειται για απαραίτητα στοιχεία για την ύπαρξη της ίδιας της ομάδας.

Η εποχή των οικονομικών αλχημειών έχει τελειώσει οριστικά: όποιος χάνει 100 εκ.ευρώ, θα πρέπει να τα βρίσκει αμέσως",

τόνισε στις δηλώσεις ο Λοτίτο και συνέχισε:

"Το στάδιο δεν είναι μόνο ο αγωνιστικός χώρος και οι εξέδρες. Στο σχέδιό μας θα υπάρχουν σούπερμαρκετ, σινεμά, εστιατόρια και άλλα. Στη Ρώμη δεν υπάρχει η θέληση για να δημιουργήσουμε ένα νέο γήπεδο.

Γίνεται συνέχεια λόγος για το Ολίμπικο και το Φλαμίνιο και δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύεται σε έναν ιδιώτη να κάνει την ανέγερση ενός γηπέδου χωρίς κρατικές χορηγίες. Εγώ έχω στο μυαλό μου ένα αυτοχρηματοδοτούμενο σχέδιο".



Βέβαια, η μετακόμιση της Λάτσιο 45 χιλιόμετρα έξω από την πόλη δεν είναι αρεστή σε μία μερίδα φιλάθλων, καθώς η ομάδα τους ήταν η πρώτη που εγκαταστάθηκε στο "Ολίμπικο", πολύ πριν από την "μισητή" αντίπαλο Ρομα, με τον Λοτίτο πάντως να εγγυάται ότι η πρόσβαση στην μελλοντική έδρα της ομάδας θα είναι εύκολη.

"Μέσω αυτοκινητοδρόμου, θα απαιτούνται μόνο 20 λεπτά, χωρίς να υπολογίσουμε την αναγκαιότητα να υπάρξει σιδηροδρομική σύνδεση. Δεν πιστεύω ότι η μετακόμιση μπορεί να μας βλάψει.

Έχουμε συμβόλαιο με τη διοίκηση του "Ολίμπικο" μέχρι το 2010 και χρειάζεται να δημιουργήσουμε από τώρα τις εναλλακτικές επιλογές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των "λατσιάλι".









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ