SERIE A

Αφήνει τη Λάτσιο ο Χιμένεθ

Αφήνει τη Λάτσιο ο Χιμένεθ
New Image

Την απόφαση του να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τους "λατσιάλι" γνωστοποίησε ο 23χρονος Χιλιανός μέσος, αρνούμενος να απαντήσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Χιλιανός μέσος γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των πρωτευουσιάνων την νέα αγωνιστική περίοδο χωρίς πάντως να αναφέρει το όνομα της ομάδας στην οποία θα αγωνίζεται.
"Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστώ για τη Λάτσιο. Αυτό που με νοιάζει είναι το πότε θα ενσωματωθώ στη νέα μου ομάδα, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή", τόνισε ο 23χρονος άσος και συνέχισε:

"Δεν θέλω να ξεκινήσω από μειονεκτική θέση ψάχνοντας για ομάδα την τελευταία στιγμή, όπως έγινε στη σεζόν που μόλις τελείωσε. Εάν θα πάω στην Ίντερ; Δεν μπορώ να σας πω κάποιο όνομα".

Να σημειωθεί ότι ο Χιμένεθ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Λάτσιο με τη μορφή δανεισμού από την Τερνάνα (με τους "λατσιάλι" να καταβάλλουν το ποσό του 1 εκ.ευρώ για να τον έχουν στις τάξεις τους), ενώ σε περίπτωση που η ομάδα της "αιώνιας πόλης" ήθελε να τον αποκτήσει με κανονική μετεγγραφή το καλοκαίρι του 2008 θα έπρεπε να ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 11 εκ.ευρώ.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ