ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αφιερωμένο στον Κατσουράνη

Σε ένα τρισέλιδο αφιέρωμα της η "A Bola" αποκρυπτογραφεί τον "μυστηριώδη" Κώστα Κατσουράνη

Σε τρεις σελίδες στο εσωτερικό της, ο ελληνομαθής συντάκτης της εφημερίδας, Μιγκέλ Κορέια προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει την προσωπικότητα ενός "μυστηριώδους ήρωα" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η συμβολή του πρώην μέσου της ΑΕΚ στην πορεία της Μπενφίκα είναι σημαντική όπως καταδεικνύεται από τη συχνή, σχεδόν ερωτική, επαφή με τα δίχτυα. Αν και μέσοαμυντικός έχει πετύχει έξι γκολ και "η συνεισφορά του είναι καθοριστική. Ο Κατσουράνης είναι το πρότυπο του επαγγελματία, όμως παραμένει ακόμη άγνωστος στους οπαδούς της ομάδας" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η "A Bola" διατρέχει τη ζωή του Κατσουράνη από την Πάτρα ως την ΑΕΚ και από τον θρίαμβο στα πορτογαλικά γήπεδα με τη φανέλα της εθνικής ομάδας μέχρι τη γνωριμία του με τον Φερνάντο Σάντος και την μετεγγραφή του στη Μπενφίκα. Χαρακτηρίζει την μετακίνηση του στο "Ντα Λουζ" ως μία από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών. Αναφέρεται στο αγαπημένο του περικάρπιο και την φιλική σχέση που τον συνδέει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ενώ σκιαγραφεί μια προσωπικότητα "πολύ ισχυρή" που δεν κάμπτεται από δυσκολίες.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι η Γεωργία, ο Καραγκούνης ενώ στις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τα βίντεο γκέιμς. Ο "μυστικός κόσμος" του Κώστα Κατσουράνης γίνεται κτήμα όλων των οπαδών της Μπενφίκα, οι οποίοι ακόρεστα καταναλώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για το νέο γενναίο ήρωα του "Ντα Λουζ"




TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ