ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Άφαντος ο Ρέγιες

Άφαντος ο Ρέγιες
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Διαγόρας κάλεσε σε απολογία τον Ρέγιες για την φυγή του από την ομάδα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν παρουσιάστηκε ενώπιον της διοίκησης και αναμένεται βαριά "καμπάνα"

Άφαντος παραμένει ο Ρέγιες, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε από τον Διαγόρα, χωρίς να ενημερώσει την διοίκηση. Από την πλευρά της η ΠΑΕ του "σμαραγδένιου" νησιού, έπραξε τα δέοντα και τον κάλεσε σε απολογία την προηγούμενη Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στην οποία όμως ο παίκτης δεν παρουσιάστηκε για να εξηγήσει τους λόγους που τον ανάγκασαν σε φυγή, επιδεινώνοντας κι άλλο την θέση του.

Ο Διαγόρας αν θέλει όμως από την πλευρά του μπορεί να συνεχίσει την πειθαρχική του δίωξη, επικαλούμενος φυσικά ανάρμοστη συμπεριφορά, γιατί ο Ρέγιες έφυγε προπαραμονή αγώνα από την ομάδα, δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ έλειψε από δυο προπονήσεις αδικαιολόγητα.

Μέχρι την Τρίτη το βράδυ πάντως δεν είχε έρθει σε επαφή με την ΠΑΕ Διαγόρας, ούτε ο μάνατζερ του παίκτη, αλλά ούτε και ο ίδιος ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Διαγόρα, ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο σε όλα, ακόμα και στην περίπτωση που θα θελήσει να αλλάξει ομάδα, είτε να ζητήσει ακόμα και λύση συμβολαίου.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες των "κυανέρυθρων" επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις και άρχισαν έτσι την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιτωλικό. Υπό τις οδηγίες του Πέτρου Ρουτζιέρη γυμνάστηκαν οι Πέτρος Ζουρούδης, Γιώργος Πουλόπουλος, Τάσος Τριανταφύλλου, Μαρτσέλο Γκούτμαν, Παναγιώτης Σπάρταλης και Γιώργος Τύρελης.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Μιχάλης Φράγκος, Σταύρος Πεταυράκης, Πανορμίτης Καρπαθάκης και Δημήτρης Τομάζος οι οποίοι από κάποιο σημείο και μετά αποχώρησαν, καθώς αγωνίζονται την Τετάρτη το μεσημέρι με την ομάδα των Νέων, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας,θα επιστρέψουν την Τετάρτη και θα μπουν απευθείας σε διπλή προπόνηση.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, Απόστολος Σκόνδρας, Φώτης Γεωργίου, Σάββας Εξουζίδης, Πέτρος Καμινιώτης, Νίκος Πλάτανος, Στάθης Προβατίδης, Χάρης Ταμπάσης, Νίκος Χατζόπουλος, Τάσος Χριστοφιλέας και Ζόζεφ Αγκιρίμπα.

Τέλος, ο Μπαρτος Ταραχούλσκι έχει μεταβεί οικογενειακώς στην Πολωνία και η άδεια του λήγει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ