FOOTBALL LEAGUE

Αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί από τον Θρασύβουλο

Αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί από τον Θρασύβουλο
INTIME SPORTS

Μετά από την συνεδρίαση της Football League αφαιρέθηκαν οριστικά τρεις βαθμοί από τον Θρασύβουλο μετά από απόφαση της FIFA. Έξι ομάδες από τον πρώτο όμιλο και πέντε από τον δεύτερο της Football League 2 θα ανέβουν τη νέα σεζόν στην Football League. Δείτε τις αποφάσεις

Μετά από την συνεδρίαση της Football League αφαιρέθηκαν οριστικά τρεις βαθμοί από τον Θρασύβουλο μετά από απόφαση της FIFA.

Παράλληλα, αποφασίστηκε έξι ομάδες από τον πρώτο όμιλο και πέντε από τον δεύτερο της Football League 2 να ανέβουν τη νέα σεζόν στην Football League.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Football League-Football League 2:

" Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ θ' ανέλθουν από την FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έξι (6) ομάδες από τον 1ο Όμιλο και πέντε (5) από τον 2ο Όμιλο.

Αφαιρέθηκαν οι τρεις (3)βαθμοί από την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ μετά από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για τον ποδοσφαιριστή GOBO GALVEZ JUAN MANUEL.

Ορίστηκε ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ να διεξαχθεί στις 27-4-2013 και ώρα 17:00 στο γήπεδο "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ" ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ . Γηπεδούχος ομάδα θα είναι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ