STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Λαμία 0-1: Διπλό - "χρυσάφι" με Αραμπούλι

ΑΕΛ - Λαμία 0-1: Διπλό - "χρυσάφι" με Αραμπούλι
Ο Αραμπούλι πανηγυρίζει το γκολ που έβαλε για τη Λαμία στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ EUROKINISSI

Η Λαμία πήρε ένα πάρα πολύ σημαντικό διπλό στο Αλκαζάρ επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ και αύξησε την διαφορά της στο +8 από την τελευταία θέση.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ για την εξ αναβολής αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten χάρη στο γκολ του Αραμπούλι στο 41ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι βυσσινί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Κάπως έτσι, η Λαμία έφτασε τους 18 πόντους και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, ενώ σε δύσκολη θέση παραμένει η ΑΕΛ που είναι ουραγός με δέκα πόντους.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΑΡΑΜΠΟΥΛΙ

Πριν από τη λήξη του ημιχρόνου η Λαμία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 41ο λεπτό ο Μαρτίνες έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Αραμπούλι πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των βυσσινί.

Στο μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου υπήρχαν αρκετές μάχες ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή και καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ξεκάθαρα τα ηνία του παιχνιδιού, αν και η ομάδα της Φθιώτιδας είχε την κατοχή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκε στην ΑΕΛ με τον Μπεμν Χατίρα να απειλεί τον γκολκίπερ της Λαμίας. Στο 19' οι φιλοξενούμενοι είχαν δική τους στιγμή με τον Μπα να πλασάρει εκτός ισορροπίας και να Νάγκι να μπλοκάρει ξαπλωμένος.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΑΕΛ, ΑΛΛΑ Η ΛΑΜΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

H Λαμία μπήκε δυνατά και στο 49ο λεπτό έγραψε ευκαιρία με τον Αραμπούλι που σούταρε και τον Νάγκι να αποκρούει από κοντά. Στη συνέχεια, η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και στο 54' απείλησε με τον Μουκαντζό.

Οι βυσσινί ανέβασαν ρυθμό επιχειρήσαν να γίνουν απειλητικοί απέναντι στη Λαμία, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει απάντηση. Μάλιστα, η ομάδα της Φθιώτιδας όποτε χρειάστηκε συμπεριφέρθηκε καλά στην άμυνα της. Στο 68' ο Χουσίνο έκανε μακρινό σουτ και ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 77' η Λαμία απείλησε ξανά. Ο Μπεχαράνο έκανε το σουτ με τον Νάγκι να προβαίνει σε σημαντική απόκρουση. Όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο περισσότερο οι γηπεδούχοι ανέβαιναν ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 86' ο Μιχαήλ αστόχησε με το κεφάλι, ενώ στο 90' ο Χουσίνο πάτησε περιοχή και η προσπάθειά του σταμάτησε στα σώματα. Στο τέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν σημαντική νίκη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΛ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ