ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Για την οικογένεια Νταβέλη οι μετοχές της ομάδας δεν είναι εμπορεύσιμο είδος"

Ο Αχιλλέας Νταβέλης
Ο Αχιλλέας Νταβέλης EUROKINISSI SPORTS

Ανακοίνωση με σκοπό να απαντήσει σε σενάρια που κυκλοφόρησαν και να καταστήσει σαφές πως δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΑΕΛ, εξέδωσε η οικογένεια Νταβέλη.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι από το περασμένο καλοκαίρι ο άνθρωπος που έχει τα ηνία της ΑΕΛ και στόχος του είναι να μείνει στην ομάδα και μην την εγκαταλείψει σε καμία περίπτωση. Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε να στείλει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη (28/03) τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα της Θεσσαλίας ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια Νταβέλη παρά τα αποδεδειγμένα χρέη των εκατομμυρίων ευρώ που συνειδητά πλήρωσε και θα συνεχίσει να πληρώνει, για όλα τα λάθη και τις παραλείψεις των προκατόχων της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλώνει υπεύθυνα ότι περίπτωση πώλησης της ΑΕΛ δεν υφίσταται όσο ο ήλιος ανατέλλει στην Ανατολή και δύει στη Δύση.

Μόνο μία περίπτωση μπορεί να υπάρξει: να προσφέρουν οι νυν μέτοχοι αφιλοκερδώς τις μετοχές τους στη λαϊκή βάση της πόλης που λέγεται Λάρισα!

Και επειδή φαίνεται, ότι αυτή η σκέψη μας είναι που αρχίζει και προκαλεί σε κάποιους τρόμο, ας συνειδητοποιήσουν ότι από αυτό που φοβούνται δεν θα γλυτώσουν!

Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι: η ΑΕΛ ούτε πωλείται ούτε αγοράζεται!

Για την οικογένεια Νταβέλη οι μετοχές της ομάδας δεν είναι εμπορεύσιμο είδος.

Η ΑΕΛ από τις 28/6/2022 ανήκει ξανά στο λαό της!"

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ