STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Άρης: Ο Σίλβα έβαλε το κερασάκι στον θρίαμβο της ομάδας του Μάντζιου

Ο Σάντε Σίλβα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ για την Super League
Ο Σάντε Σίλβα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης όχι μόνο πήρε έφυγε με το τρίποντο από το "Αλκαζάρ" απέναντι στην ΑΕΛ αλλά το έκανε και με εμφατικό τρόπο, με τον Σάντε Σίλβα να ολοκληρώνει το θρίαμβο των κιτρίνων γράφοντας το 3-0 με θεαματικό γκολ στις καθυστερήσεις (VIDEO).

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής των δύο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν τον επηρέασε καθόλου.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε λίγα 24ωρα αργότερα, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να εξορμεί στην Θεσσαλία για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ που ήταν εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική και να παίρνει μία σπουδαία και ευρεία νίκη.

Ο Μάνος ήταν εκείνος που έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο με τα γκολ του στο 18' και στο 73', με τους κίτρινους όχι μόνο να κρατούν το προβάδισμα αλλά να βάζουν και την έξτρα πινελιά στο φινάλε.

Για αυτό φρόντισε ο Σάντε Σίλβα με μία εξαιρετική ενέργεια, καθώς πέρασε μέσα από τρεις παίκτες και με αψεγάδιαστο τελείωμα με το αριστερό έγραψε το 3-0 για τους Θεσσαλονικείς που τους έφερε ξανά στην 1η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΛ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ