STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Άρης: Ο Μάνος "χτύπησε" για δεύτερη φορά

Ο Δημήτρης Μάνος πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ για την Super League
Ο Δημήτρης Μάνος πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκαρσία είδε τον διαιτητή Καραντώνη να μη μετράει το γκολ του λόγω οφσάιντ του Μπερτόγλιο ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΛ με το δεύτερο γκολ του Μάνου στο ματς (VIDEOS).

Ο Άρης άνοιξε το σκορ κόντρα στην ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ" με το γκολ του Μάνου στο 18ο λεπτό στο πλαίσιο εξ αναβολής αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten και με αυτό το σκορ προηγούμενος πήγε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα ήταν και πάλι οι κίτρινοι του Άκη Μάντζιου που συνδέθηκαν με τα αντίπαλα δίχτυα. Ήταν η φάση που οΓκαρσία νίκησε τον Νάγκι με σουτ, όμως ο διαιτητής Καραντώνης χρειάστηκε να ελέγξει τη φάση σε συνεννόηση με τον VAR, για να δει μέσω μόνιτορ τη φάση και να κρίνει πως ήταν σε θέση οφσάιντ ο Μπερτόγλιο που επηρέαζε.

Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθεί το γκολ των κιτρίνων, ωστόσο το 2-0 δεν άργησε και πολύ. Συγκεκριμένα ήρθε στο 73', με τον Μάνο να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και την ολιγωρία του Γκαζάλ και να νικά τον Νάγκι για να δώσει τέραστιο προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς για να φύγουν με το τρίποντο από την Θεσσαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΛ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ