ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υπέγραψε το +1 ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Υπέγραψε το +1 ο Γαλανόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κώστας Γαλανόπουλος υπέγραψε τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ομάδα από τη Γαλλία εξετάζει την περίπτωσή του.

Τον Απρίλιο του 2017, ο Κώστας Γαλανόπουλος υπέγραψε τριετή επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ στην οποία μπήκε και το +1. Βάσει της συγκεκριμένης συμφωνίας, ο ποδοσφαιριστής θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του τον ερχόμενο Ιανουάριο αν δεν αποδεχόταν το +1 (όπως π.χ. ο Χριστοδουλόπουλος), ωστόσο πριν από δύο ημέρες, υπέγραψε την επέκταση έως το 2021.

Στον διεθνή άσο της ΑΕΚ δόθηκε και ένα έξτρα μπόνους 20.000 ευρώ (για ενοίκιο σπιτιού) προκειμένου να υπογράψει για επιπλέον μία σεζόν, ενώ η εφορία θα καλυφθεί όλη από την ομάδα. Οι συνολικές αποδοχές του Γαλανόπουλου από το 2017 έως το 2021, αντιστοιχούν σε 320.000 ευρώ (50+70+90+110 ανά σεζόν), ξέχωρα από το μπόνους που θα λάβει.

Σαφώς από την πλευρά του Γαλανόπουλου, αυτή ήταν μια κίνηση αναγνώρισης για τη στήριξη που έχει βρει μέσα από την οικογένεια της Ένωσης τα τελευταία χρόνια κι ενώ φημολογείται έντονα ότι τον ποδοσφαιριστή (και συγκεκριμένα την οικογένειά του), είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός! Το δέσιμο του Γαλανόπουλου με την ΑΕΚ και ο σεβασμός για την ομάδα, είναι ένα γεγονός που πρέπει να σημειωθεί.

ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΞΤΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr, το ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ έγινε παρουσία του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκου και το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε επίσης το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από σύλλογο της Γαλλίας (λέγεται ότι είναι μικρομεσαία ομάδα του Σαμπιονά). Επίσημη πρόταση δεν έχει ακόμα κατατεθεί, ωστόσο η πλευρά του παίκτη γνωρίζει πως υπάρχει πρόθεση να συμβεί αυτό άμεσα.

Να σημειωθεί ότι ο Γαλανόπουλος έκανε έξτρα δουλειά στη Μύκονο, μαζί με άλλους Ελληνες παίκτες, υπό την καθοδήγηση του διάσημου γυμναστή Γιανίκ Ομπενάουερ, του ανθρώπου που πέρυσι το καλοκαίρι συνέβαλε τα μέγιστα στη μεταμόρφωση του Κώστα Φορτούνη. Μια ακριβή απόφαση, την οποία έκανε δώρο στον ποδοσφαιριστή ο ατζέντης του, Πολ Κουτσολιάκος. Από τις περιπτώσεις που ένας μάνατζερ νοιάζεται πραγματικά για τη βελτίωση και εξέλιξη του πελάτη του!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ