ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κλειδαμπαρωμένοι στο ξενοδοχείο υπό το φόβο αντιδράσεων

ΑΕΚ: Κλειδαμπαρωμένοι στο ξενοδοχείο υπό το φόβο αντιδράσεων

Με απόφαση της διοίκησης, η ΑΕΚ εφαρμόζει από σήμερα ''ritiro'' στο ξενοδοχείο που καταλύει πριν από τους αγώνες, υπό το φόβο οπαδικών αντιδράσεων για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Με διοικητική απόφαση και τη σύμφωνη γνώμη του Μανόλο Χιμένεθ, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ, βασικά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα καταλύσει από σήμερα το μεσημέρι σε ξενοδοχείο, ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ήταν μια φρόνιμη ιδέα, καθώς τα όσα συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, και όσα ακούστηκαν από φίλους της ομάδας εναντίον των ποδοσφαιριστών, κρίθηκε σκόπιμη η εφαρμογή του ''ritiro''.

Δεν κρύβουν στην ΑΕΚ ότι υπάρχει φόβος εκ νέου οπαδικών δράσεων και αντιδράσεων, είτε στο προπονητικό κέντρο, στη σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 11 το πρωί, είτε ακόμα και στο χώρο του ξενοδοχείου, όπου η ομάδα θα βρίσκεται έως και το απόγευμα της Τετάρτης, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Γι αυτό και επελέγη να κινούνται όλοι μαζί, με το πούλμαν, να μην προκύπτουν σκόρπιες μεμονωμένες μετακινήσεις και να υπάρχει συντονισμός ενεργειών.

Όλα αυτά, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βρίσκεται σε δεινή θέση και άπαντες να περιμένουν το πως θα... πορευτεί σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο θέμα του προπονητή και αφού πρώτα ακούσει τη γνώμη του τεχνικού διευθυντή Παναγιώτη Κονέ για το αν πρέπει να υπάρξει άμεση αποχώρηση του Ισπανού ή να δοθεί σε όλους και η ευκαιρία του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, μήπως και η κατάσταση ηρεμήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ