ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βράνιες έως το τέλος του μήνα

ΑΕΚ: Βράνιες έως το τέλος του μήνα

Το βάρος στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες έχει δώσει σε πρώτη φάση η ΑΕΚ. Είναι μια υπόθεση, βέβαια, που θέλει το χρόνο της.

Από το Βέλγιο τα νέα είναι ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει πλησιάσει την Αντερλεχτ και της έχει μιλήσει για τον Όγκνιεν Βράνιες. Συνέβη κατά την επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νίκου Λυμπερόπουλου στο αρχηγείο της βελγικής ομάδας, όπου συναντήθηκε με τον ομότιμό του, Φρανκ Άρνεσεν. Εκεί τέθηκε επί τάπητος το θέμα του Βράνιες και το πώς θα μπορούσε να βρεθεί τρόπος επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί. Η ΑΕΚ έχει από την πλευρά της περάσει το μήνυμα ότι την ενδιαφέρει ο Βόσνιος μόνον ως δανεικός με οψιόν αγοράς, από την άλλη η Αντερλεχτ, θέλει να εξετάσει τις πιθανότητες πώλησης που ενδέχεται να υπάρξουν, προτού ενδώσει σε αυτό το εναλλακτικό σχέδιο. Βέβαια, θα μετρήσει και η γνώμη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εξασφαλισμένα περισσότερα από 1,6 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να δεχθεί γερό ψαλίδι στις ετήσιες απολαβές του, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν προτίθεται να του πληρώσει τέτοιο συμβόλαιο. Οπότε είναι μια υπόθεση που θέλει το χρόνο της, καθώς και οι τρεις πλευρές παίζουν το δικό τους παιχνίδι στη σκακιέρα μιας ενδεχόμενης μεταγραφής.

Προεργασία για την περίπτωση που η υπόθεση του Βράνιες ναυαγήσει, έχει ήδη γίνει στην ΑΕΚ από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και τους συνεργάτες του. Η λίστα αυτή βρίσκεται πλέον στα χέρια του προπονητή Μανόλο Χιμένεθ και αφορά σε παίκτες που είναι εφικτοί στόχοι και δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερος χρόνος ώστε να εξελιχθούν σε σίριαλ.

Προφανώς θα πρόκειται για ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει ήδη γίνει συζήτηση, είτε με προσωπική επαφή, είτε μέσω των εκπροσώπων του. Σαφώς, πλέον μπάλα παίζει και ο ίδιος ο Χιμένεθ, ο οποίος θα εντρυφήσει αρκετά στην αγορά της Ισπανίας, την οποία γνωρίζει και κάποιες έχει άκρες για να γίνουν συμφωνίες.

Η ΑΕΚ έχει δώσει προτεραιότητα στον Βράνιες και θα τον περιμένει για ένα εύλογο διάστημα, όμως θέλει να ξέρει έως το τέλος του μήνα, αν η επιστροφή του μπορεί να καταστεί υλοποιήσιμη. Αν όχι, θα προχωρήσει σε plan b κι εκεί θα φανεί αν η εναλλακτική λύση είναι εξίσου καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τους επτά
Ραμίρεθ: "Πρόταση η ΑΕΚ για Αραούχο, πωλήθηκε ο Ματέο"
ΑΕΚ: Βράνιες, ο νούμερο ένα στόχος
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ