ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βράνιες, ο νούμερο ένα στόχος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Δεκάδες ονόματα παρελαύνουν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή πρώτος στόχος της Ένωσης είναι να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Ογκνιέν Βράνιες.

Ονόματα επί ονομάτων ακούγονται και γράφονται σε καθημερινή βάση για την ΑΕΚ. Παίκτες προτείνονται, άλλους τους εξετάζει το αρμόδιο τμήμα της Ένωσης, ενώ υπάρχουν και τα "στάνταρ". Δεδομένο αυτή τη στιγμή ως προς τα "θέλω" των "κιτρινόμαυρων" είναι η προτεραιότητα με όνομα και επίθετο στη θέση του στόπερ: Ογκνιέν Βράνιες.

Ο Βόσνιος είναι ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕΚ. Πρόκειται για το απόλυτο φαβορί, αλλά πάντα στο μυαλό των ανθρώπων στα κεντρικά του Αμαρουσίου υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο...

Οι "κιτρινόμαυροι" στοχεύουν να κλείσουν αυτή την υπόθεση έως το τέλος του μήνα, ασχέτως αν το πρόσημο είναι θετικό ή αρνητικό, διότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η διάθεση για ανάλωση του ζητήματος χωρίς ουσία, σε ένα σίριαλ τύπου Αραούχο πέρυσι.

Μην ξεχνάμε πως ότι φορά στον Βράνιες, τον πρώτο λόγο έχει η Άντερλεχτ η οποία ναι μεν δεν τον υπολογίζει αλλά κοιτάζει πως να βγει λιγότερο ζημιωμένη, αφού ήδη είναι χαμένη με τον Βράνιες αγωνιστικά και οικονομικά.

Αυτή την περίοδο, πάντως, ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε διακοπές με τους δικούς του ανθρώπους και αποφεύγει να δώσει κάποιο update για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Υπενθυμίζουμε πως μιλώντας στο Sport24.gr, o αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μάικλ Βερσκιούρεν υποστήριξε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα μείνει στην Άντερλεχτ, ενώ παραδέχθηκε ότι ενδιαφέρον μέχρι τώρα έχει δείξει μόνο η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ