STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Βόλος: Ο Ανσαριφάρντ ισοφάρισε σε 2-2 στο 70'

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος πίεσε για να αλλάξει την κατάσταση απέναντι στον Βόλο, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να φέρνει το ματς στα ίσα σκοράροντας στο 70ο λεπτό (VIDEO).

Το ματς απέναντι στον Βόλο στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League Interwetten είχε το χαρακτήρα "must-to-win" για την ΑΕΚ και με αυτό το πνεύμα μπήκε αποφασιστικά στο χορτάρι της Ριζούπολης και πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τάνκοβιτς.

Ωστόσο, δεν άργησε να βρεθεί σε μειονεκτική θέση απέναντι στους Θεσσαλούς, με την ομάδα του Καρέρα να δέχεται την ισοφάριση στο 15' από τον Φεράρι και στο 34' να πέφτει θύμα ανατροπής, όταν ο Ουάρντα νίκησε με κοντινή κεφαλιά τον Τσιντώτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ήταν υποχρεωμένη να παίξει για την επιβίωσή της και στο 70' μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα και να πάρει ανάσες ενόψει του τελευταίου 20λεπτου: ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, με πολλές κόντρες, η μπάλα κατέληξε στον Ανσαριφάρντ που με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ