ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το πλάνο του Καρέρα με 4-2-3-1 για τρίποντο με Βόλο και καλά Χριστούγεννα

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στο Βόλο (21/12, 19:30) θέλοντας να σπάσει το αρνητικό σερί εννιά σεζόν χωρίς νίκη πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, αλλά και να συνεχίσει το θετικό της Ριζούπολης. Τα πλάνα του Καρέρα.

Νίκη, δεν υπάρχει άλλη λέξη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας (21/12, 19:30, Novasports 1) στη Ριζούπολη και την εντός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο για την 13η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η Ενωση δεν θέλει μόνο το τρίποντο για να διατηρήσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις, αλλά και να σπάσει το αρνητικό σερί που την θέλει για εννιά σερί σεζόν να μην πανηγυρίζει πριν από τη διακοπή για τα Χριστούγεννα σε ματς πρώτης κατηγορίας.

Παράλληλα θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί στο γήπεδο που θα υποδεχθεί την ομάδα της Μαγνησίας. Στο ίδιο γήπεδο διεξήχθη και πέρυσι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Βόλο.

Στη Ριζούπολη η Ένωση μετρά 28 σερί ματς δίχως ήττα είτε ως γηπεδούχος, είτε ως φιλοξενούμενη.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕΡΑ

Η ΑΕΚ θα κατέβει στη Ριζούπολη κόντρα στο Βόλο σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τσιντώτας θα υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, ο Βασιλαντωνόπουλος θα είναι δεξιά, ο Μιτάι αριστερά και οι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι ανάμεσά τους ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Σιμόες και Σάχοβ θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους αναμένεται να αναπτυχθούν σε τριάδα οι Μάνταλος, Τάνκοβιτς και Μαχαίρας. Θέση διεκδικεί και ο Αλμπάνης.

Σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει εκτός είτε ο Μαχαίρας, είτε ο Τάνκοβιτς. Ο Ανσαριφάρντ πιθανότητα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, αν και τη θέση διεκδικεί και ο Ολιβέιρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός έχουν τεθεί οι Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, όπως και οι τιμωρημένοι Ινσούα και Κρίστιτσιτς.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ