SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0: Εμφατική νίκη για την Ένωση, περιμένουν το θαύμα οι Ροδίτες

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ του Κορομηλά κόντρα στη Ρόδο
Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν το γκολ του Κορομηλά κόντρα στη Ρόδο INTIME

Η ΑΕΚ Β' επιβλήθηκε της Ρόδου με 5-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν πλέον ένα θαύμα για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, καθώς η μόνη περίπτωση να σωθεί είναι να δικαιωθεί και να πάρει πίσω τους οκτώ βαθμούς.

Η ΑΕΚ Β' δεν λυπήθηκε τη Ρόδο, την οποία διέλυσε με 5-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Κορομηλά να σημειώνει δύο γκολ και τους Γιούση, Γεωργέα, Κοσίδη από ένα. Μετά τη νέα ήττα, που γνώρισε η Ρόδος, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση της και πλέον περιμένει το θαύμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Γιούσης με ωραίο πλασέ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα του Παναγιωταρά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του 3-0 χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Κορομηλά στο 35' και 44'.

Μάλιστα, ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74' να σημειώσει χατ-τρικ, με το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι του Σουλάι.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τον αέρα στη Ρόδο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και συνέχισαν ακάθεκτοι στο δεύτερο μέρος. Ο Γεωργέας στο 78' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το 4-0, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Κοσίδης και να σφραγίσει τη νίκη της ΑΕΚ με το εμφατικό 5-0.

Η ομάδα των Δωδεκανήσων έχει και μαθηματικά πλέον υποβιβαστεί, ωστόσο θυμίζουμε ότι εκκρεμεί η έφεση για την αφαίρεση των οκτώ βαθμών που της έχει επιβληθεί, η οποία είναι και η μόνη της ευκαιρία να σωθεί.

ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Ραντόνια, Μιτάι (70′ Παρράς), Λάτσι, Αρβανίτης, Μπάμπης, Γερολέμου (46′ Γεωργέας), Κορομηλάς, Τζούντα Γκαρσία (46′ Πάπα), Γιούσης (61′ Κοσίδης), Ευθ. Χριστόπουλος (70′ Απ. Χριστόπουλος).

Ρόδος: Σουλάι, Μαρτάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγεώργης, Μακρυδημήτρης, Μπότος, Χύσι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Γκαρσία.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ