SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - ΠΑΟΚ Β' 1-0: Η Ένωση χαμογέλασε στο ντέρμπι των δικεφάλων

ΑΕΚ Β' - ΠΑΟΚ Β' 1-0: Η Ένωση χαμογέλασε στο ντέρμπι των δικεφάλων
Ο παίκτης της ΑΕΚ Β', Κάτσικας, πανηγυρίζει το γκολ της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' INTIME SPORTS

Συνέχεια στο αήττητο σερί των επτά αναμετρήσεων έδωσε η ΑΕΚ Β', η οποία επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' με 1-0 στο "Σεραφείδειο" για τη 16η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Με 1-0 επικράτησε η ΑΕΚ Β' της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ στο "Σεραφείδειο", στο ματς που έκλεισε τη 16η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Η Ένωση πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Στέφανο Κάτσικα στο 39'. Η ομάδα του Νίκου Κούστα, υπό την παρουσία του Ματίας Αλμέιδα, παρέμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι αήττητη, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Πλέον, η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολόγιας με 19 πόντους, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ Β' στην 9η με 16 βαθμούς.

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (78' Ανδρικόπουλος), Μαχαίρας (85' Κοσίδης), Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης (68' Τζούντα Γκαρσία)

ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Κιτσάκης (72' Σελιμάι), Φιλόν, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (72' Τσίκος), Δαρέλας, Σπυράκος, Τσοπούρογλου (61' Γκούμας), Γκιτέρσος (61' Πανίδης)

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1
  • Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1
  • Μακεδονικός - Κοζάνη 0-0
  • Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου 2-0
  • ΑΕΚ Β' - ΠΑΟΚ Β' 1-0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ