SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου 4-0: Τεσσάρα με λάμψη και γκολ Αραούχο, παραμένει στη ζώνη των playoffs

ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου 4-0: Τεσσάρα με λάμψη και γκολ Αραούχο, παραμένει στη ζώνη των playoffs
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα Πόντου με τον Σέρχιο Αραούχο να πετυχαίνει γκολ για την 21η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2. Παρέμεινε στην 5άδα η Ένωση, υποβιβάστηκαν οι Θεσσαλονικείς.

Η ΑΕΚ Β' πήρε το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Η Ένωση επικράτησε 4-0 της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του Α' ομίλου του Super League 2, σ' ένα ματς που είχε την λάμψη του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αραούχο αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο, με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ στο 36ο λεπτό. Πήρε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πριν από το τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43' ο Ραντόνια με το κεφάλι διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης. Ο Χριστόπουλος στο 84' έκανε το 3-0, με τον Σκόνδρα στο 90+2' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ Β' παρέμεινε στη ζώνη των playoffs, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 28 πόντους στο +1 από τον ΠΑΟΚ Β'. Από την άλλη ο Απόλλωνας Πόντους υποβιβάστηκε οριστικά.

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος)

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ