ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το ζόρι για το χειρουργείο του Στάνκοβιτς με τη σκέψη στον ΠΑΟΚ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του. Ποια είναι η απόφαση που αναμένεται να παρθεί.

Στις 21 του περασμένου Οκτώβρη, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας Παντελής Νικολάου είχε μεταβεί στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα για να συνομιλήσει με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Συναποφάσισαν ότι το πρόβλημα που ο διεθνής Αυστριακός γκολκίπερ αντιμετωπίζει στο μηνίσκο του γονάτου του, δεν ήταν τόσο επείγον για να απαιτείται άμεση επέμβαση, η οποία θα μπορούσε να μετατεθεί για αργότερα. Όπως και έγινε.

Ο πρώην γκολκίπερ της Ζάλτσμπουργκ αγωνίζεται με πόνο εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, παράλληλα όμως όχι και με κίνδυνο η ζημιά να γίνει μεγαλύτερη. Όμως ο καθαρισμός στο γόνατο πρέπει να γίνει ώστε και ο ίδιος να νιώσει πιο ελεύθερος, οπότε πλέον ο Στάνκοβιτς και η ομάδα καλούνται να πάρουν την απόφαση για το πότε.

Ο ίδιος ο Στάνκοβιτς, θέλει να αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ το ερχόμενο Σάββατο και κόντρα στον Παναθηναϊκό την αμέσως επόμενη αγωνιστική, ωστόσο αν αυτό επαναληφθεί και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τότε θα κινδυνεύσει να μην είναι έτοιμος για τα παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών του νέου έτους, το δεύτερο εκ των οποίων παρεμπιπτόντως είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, από το οποίο δεν θέλει να απουσιάσει.

Η λογική απόφαση και η ετοιμότητα του Τσιντώτα

Αν τελικά αποφασιστεί να χειρουργηθεί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (5/12) και πριν από αυτό με τον Αστέρα, τότε ο Στάνκοβιτς θα απουσιάσει σίγουρα από τους αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα (11/12), κόντρα στον Ιωνικό (Νίκαια, 16/12) και με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (20/12).

Το πλέον πιθανό θα είναι να χάσει επίσης και το παιχνίδι επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 5 του ερχόμενου Γενάρη με τη Λαμία εκτός έδρας, όμως θα έχει σημαντικές πιθανότητες να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 9 του ίδιου μήνα, στο ΟΑΚΑ.

Δεδομένα θα αποφορτιστεί στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά την πρώτη του Δεκέμβρη και στις 23 του ίδιου μήνα, άλλωστε μέσα από αυτά ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα πρέπει να αποκτήσει μια ενεργή σχέση με αγώνες της ομάδας, διότι έως σήμερα είναι "σκουριασμένος".

Να σημειωθεί επίσης ότι αν ο Στάνκοβιτς κάνει την επέμβαση μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο δεύτερος γκολκίπερ της ομάδας θα πάρει τουλάχιστον έξι ματς συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ