ΑΕΚ

Στάνκοβιτς: "Θα κάνω μία μικρή επέμβαση στο τέλος του πρώτου γύρου"

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη για την Super League | 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη για την Super League | 31 Οκτωβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε σε αυστριακό μέσο για την άδικη κριτική που του γινόταν στην πατρίδα του και η οποία τον ώθησε να μετακομίσει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ενώ αποκάλυψε πως στο τέλος του πρώτου γύρου θα κάνει μία μικρή επέμβαση.

Συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα "Heute-Zeitung" παραχώρησε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να αναφέρεται στους λόγους που τον ώθησαν να αφήσει την πατρίδα του και να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και να αναφέρεται σε μία μικρή επέμβαση στο γόνατο που θα χρειαστεί να κάνει στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

"Πρώτα απ' όλα, χρειαζόμουν άμεσα μια αλλαγή σκηνικού. Και ο λόγος είναι ότι μερίδα των οπαδών και των ΜΜΕ έχασαν την αντικειμενικότητά τους και απλά περίμεναν τα λάθη μου.

Δεν με εκτιμούσαν, παρότι ήμουν ο μόνος Αυστριακός τερματοφύλακας, που έπαιζε στο Champions League και ήμουν ο πρώτος Αυστριακός τερματοφύλακας στη Σάλτσμπουργκ για πολύ καιρό.

Το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω από την Αυστρία. Ρώτησα τον ατζέντη μου τι μπορώ να κάνω στο εξωτερικό. Όταν ένας κορυφαίος σύλλογος, όπως η ΑΕΚ, ενδιαφέρθηκε, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά", τόνισε ο 29χρονος κίπερ αναφερόμενος στην έντονη κριτική που του είχε ασκηθεί, για να προσθέσει αναφορικά με την μικροεπέμβαση που θα χρειαστεί να κάνει στο προσεχές διάστημα:

"Έχω προβλήματα με τον μηνίσκο εδώ και περίπου ένα μήνα. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου μία μικρή επέμβαση θα είναι απαραίτητη. Μέχρι τότε θα παίζω κάνοντας θεραπεία.

Δεν μπορεί να αντέξω τώρα ένα διάλλειμα, υπάρχουν πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια με την ΑΕΚ στο πρόγραμμα", είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για το Euro 2020 και τα παράπονα που έχει από τον Φράνκο Φόντα, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του. Όμως, δεν μου μίλησε ποτέ. Ίσως δεν του αρέσει ο τύπος μου. Δεν θα στενοχωρηθώ επειδή κάθομαι στον πάγκο, αλλά δεν θα είμαι και χαρούμενος για αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, η μη κλήση μου στην αποστολή του Euro 2020 με πλήγωσε πολύ. Έπεσα θύμα του λαϊκισμού. Αν με καλέσει, θα πάω να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου επειδή αγαπώ να αγωνίζομαι για τη χώρα μου. Αλλά δεν είναι ότι περιμένω εναγωνίως για την κλήση μου".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ