ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το video με τον Οδυσσέα να κουβαλάει μπάλα στη σέντρα της OPAP Arena

ΑΕΚ: Το video με τον Οδυσσέα να κουβαλάει μπάλα στη σέντρα της OPAP Arena
PRINT SCREEN

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εργάζονται πυρετωδώς ενόψει των εγκαινίων της 30ης Σεπτεμβρίου στην OPAP Arena, με video που έκανε την εμφάνισή του στα social media να δείχνει τον Οδυσσέα να κάνει πρόβες πετώντας με μία μπάλα πάνω από το γήπεδο.

Όσο πλησιάζει το φινάλε του πρώτου μήνα του φθινοπώρου τόσο αυξάνεται η αδρεναλίνη των φίλων της ΑΕΚ αφού την ερχόμενη Παρασκευή (30/09) έχουν ραντεβού με την ιστορία, με την αγαπημένη τους ομάδα να εγκαινιάζει την OPAP Arena λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει εκεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι προετοιμασίες ενόψει της εκδήλωσης των εγκαινίων είναι σε φουλ ρυθμούς εδώ και καιρό και μία απλή απόδειξη είναι ένα video που κυκλοφόρησε στα social media με πρωταγωνιστή τον... Οδυσσέα.

Ο λόγος για τον αετό που θα κάνει πτήση πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης, με το video να τον δείχνει σε μία από τις πρόβες του όπου, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή του, κουβαλάει μία ποδοσφαιρική μπάλα και την αφήνει στη σέντρα του γηπέδου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ