ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, αμφίβολος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με ΠΑΟΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία
Ο Πέτρος Μάνταλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη θλάση και είναι αμφίβολος ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με τα προβλήματα να αυξάνονται για τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος δεν υπολογίζει ούτε στους Αντρέ Σιμόες και Γιώργο Τζαβέλλα.

Νέο πρόβλημα προέκυψε για την ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (6/2, 15:00, COSMOTE SPORT 1 HD και Live από το SPORT24), με τον Αργλυρη Γιαννίκη να χάνει μετά τους Αντρέ Σιμόες και Γιώργο Τζαβέλλα, που είναι τιμωρημένοι, και τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο 30χρονος αρχηγός της Ένωσης αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων, τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει θεραπεία. Ως εκ τούτου, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", ενώ είναι και αμφίβολος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με ΠΑΟΚ (9/2, 0-0 στο πρώτο ματς).

Από εκεί και πέρα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ