ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θα την ενδιέφερε ως ελεύθερος ο Μολέδο

ΑΕΚ: Θα την ενδιέφερε ως ελεύθερος ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει προταθεί στην ΑΕΚ, η οποία θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει αν αυτός μείνει ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ.

Στις 5 Οκτωβρίου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προτάθηκε στην Ένωση ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και νυν της Ινερνασιονάλ, Ροντρίγκο Μολέδο. Τις τελευταίες μέρες το όνομα του 32χρονου Βραζιλιάνου έπεσε εκ νέου στο τραπέζι και η περίπτωσή του έχει συζητηθεί.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Μολέδο μόνο στην περίπτωση που αυτός μείνει ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ. Σε διαφορετική περίπτωση όχι. Η εικόνα που υπάρχει στην Ένωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ότι ο ύψους 1.88 δυναμικός στόπερ "παλεύει" να μείνει ελεύθερος.

Το συμβόλαιό του στην Ιντερνασιονάλ εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2022. Ο Μολέδο έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017 και έκανε 65 συμμετοχές με έξι γκολ.

Σαφώς η ΑΕΚ θα έμπαινε σε συζήτηση για δανεισμό του παίκτη αν έβρισκε πεδίο συζήτησης με τους Βραζιλιάνους, κάτι που θεωρείται δύσκολο λόγω πίεσης χρόνου και διότι έχει αποδειχτεί ότι με τις βραζιλιάνικες ομάδες δεν είναι πάντα εύκολη η εκάστοτε διαπραγμάτευση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ