ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Αραούχο για το υπόλοιπο της σεζόν

ΑΕΚ: Τέλος ο Αραούχο για το υπόλοιπο της σεζόν
Ο Σέρχιο Αραούχο INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θ' αποφύγει την επέμβαση στο γόνατο, με συνέπεια η εφετινή σεζόν του με την ΑΕΚ να ολοκληρώνεται πρόωρα. Στην Ισπανία το χειρουργείο στο τέλος της εβδομάδας.

Δυσάρεστα ήταν, ως αναμενόταν, τα νέα στην ΑΕΚ, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου του. Μια εξέλιξη που δύσκολα θα απέφευγε λόγω του τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Η επέμβαση για τον αρχηγό της Ένωσης έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Ισπανία στο τέλος της εβδομάδας από τον γιατρό που τον έχει χειρουργήσει στο παρελθόν.

Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ είχε υποστηρίξει εξ αρχής ότι θα έπρεπε να ακολουθηθεί αυτή η επιλογή, ωστόσο ο Αργεντίνος επιθετικός, θέλοντας να εξαντλήσεις τις πιθανότητες να αγωνιστεί εφέτος και να βοηθήσει, επέλεξε να λάβει και τη γνώμη του γιατρού του στην Ισπανία, τον οποίο επισκέφτηκε με άδεια της Ένωσης το Σαββατοκύριακο, εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό λόγω του ορθόδοξου Πάσχα.

Από τη στιγμή που οι δύο ιατρικές γνωματεύσεις ταυτίστηκαν, ο Αραούχο πείσθηκε ότι πρόκειται για την πλέον ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αναγκαστικά ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να πορευθεί στο υπόλοιπο της σεζόν χωρίς ένα από τα βασικά γρανάζια της κιτρινόμαυρης αιχμής. Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο 31χρονος επιθετικός είχε απολογισμό επτά γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συνεισφέροντας αναμφίβολα στην υψηλή έντασης πίεσης που συνολικά η ΑΕΚ ασκούσε στο πρώτο τρίτο του εκάστοτε αντιπάλου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ