ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τελική διαπραγμάτευση για Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Τελική διαπραγμάτευση για Τάνκοβιτς

Τα ποσά συζητούν αυτές τις ώρες η ΑΕΚ και η Χάμαρμπι προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς την οποία έφερε στο φως το Sport24.gr

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαπραγμάτευση της ΑΕΚ με τη Χάμπαρμπι για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, όπως νωρίτερα αποκάλυψε το Sport24.gr. Αυτές τις ώρες, οι δύο πλευρές συζητούν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας που προσπαθεί εδώ και πολλούς μήνες να φέρει εις πέρας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ίλια Ίβιτς.

Μια ασφαλώς πιο δύσκολη περίπτωση καθώς πρέπει να πραγματοποιηθεί αγορά, εκτός εάν ενεργοποιηθεί ένας συγκεκριμένος όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σουηδού με τη Χάμαρμπι σύμφωνα με τον οποίον μπορεί να μείνει ελεύθερος, τον οποίο επικαλούνται οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή και απαιτεί καταβολή συγκεκριμένου ποσού, το οποίο οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται.

Οπως επίσης είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, η ΑΕΚ είχε στο στόχαστρό της και τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ωστόσο η προσπάθεια απόκτησής του με δανεισμό από την Κάλιαρι, δεν κατέστη εφικτή. Παράλληλα, ο Τάνκοβιτς, εφόσον αποκτηθεί, θα είναι 100% παίκτης της «Ενωσης» και μία καθαρή επιλογή Ίλια Ίβιτς, ο οποίος εξ αρχής τον προτιμούσε από τον Βούλγαρο που ήταν περισσότερο αρεστός σε άλλα μέλη του μεταγραφικού επιτελείου.

Η ΑΕΚ δίνει μάχη με το χρόνο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του διεθνούς Σουηδού ακραίου επιθετικού, εφόσον απαιτηθεί να τελειώσει η μεταγραφή απόψε αν και σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη, αυτό μπορεί να συμβεί και αύριο, αν εν τω μεταξύ σήμερα μείνει ελεύθερος, βάσει του προαναφερθέντος ειδικού όρου. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ