ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στροφή Ίβιτς σε Τάνκοβιτς

Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho)
Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho) AP PHOTO/ARRISON MARINHO

O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, προσπαθεί να φέρει στα μέτρα της AEK την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς με αγορά. Ποιος είναι ο όρος με τον οποίο ο Σουηδός μένει ελεύθερος και τον αποκαλύπτει το Sport24.gr.

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάλιαρι για το δανεισμό του Βούλγαρου μεσοεπιθετικού, Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας τρέχει και προσπάθεια του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, να φέρει στα μέτρα της Ένωσης την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς με αγορά.

Μια ασφαλώς πιο δύσκολη περίπτωση καθώς πρέπει να πραγματοποιηθεί αγορά, εκτός εάν ενεργοποιηθεί ένας συγκεκριμένος όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σουηδού με τη Χάμαρμπι σύμφωνα με τον οποίον μπορεί να μείνει ελεύθερος εφόσον προκύψει προσφορά που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να καλύψει πληρώνοντας τη Χάμαρμπι, για να εξασφαλίσει ο παίκτης την ελευθερία του και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες χωρίς άγχος και πίεση, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα είναι πλέον ελεύθερος.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ