ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα λένε Μελισσανίδης - Αλμέιδα

Guadalajaras coach Matias Almeida reacts in a match against America, during their Mexican Apertura 2016 tournament football match, at the Azteca stadium, on August 27, 2016, in Mexico City.
Guadalajaras coach Matias Almeida reacts in a match against America, during their Mexican Apertura 2016 tournament football match, at the Azteca stadium, on August 27, 2016, in Mexico City. PHOTO BY RONALDO SCHEMIDT / AFP

Η συζήτηση του Ματίας Αλμέιδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ξεκίνησε με τους δύο άνδρες να βάζουν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα για τη συνεργασία τους.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τρέχουν με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, και να τα βάζουν όλα κάτω σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Αργεντινός τεχνικός που έφτασε την Μεγάλη Τετάρτη στην Ελλάδα κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών και εκεί βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τα πει με τον προπονητή και τον εκπρόσωπο του.

Δεν αποκλείεται, αν όλα πάνε καλά στην επαφή των δύο ανδρών, το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ να μπει στην τελική της ευθείας ενώ το πιθανότερο είναι πως, όπως έγινε και με τους άλλους υποψηφίους τεχνικούς, ο Αλμέιδα να βρεθεί στο νέο γήπεδο της Ένωσης και στο προπονητικό κέντρο. Ένα τουρ το οποίο έκαναν όλοι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της ΑΕΚ ή οι εκπρόσωποι τους το προηγούμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ως ποδοσφαιριστής ο Ματίας Αλμέιδα έπαιξε στις Σεβίλλη, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Μπρέσια στην Ευρώπη, καθώς και στις Ρίβερ Πλέιτ, Κίλμες, Λιν και Ατλέτικο Φένιξ, ενώ υπήρξε και διεθνής με την αλμπιτσελέστε. Με τη Ρίβερ κατέκτησε τρια πρωταθλήματα και ένα Copa Libertadores, ενώ με τη Λάτσιο πήρε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ως προπονητής, έχει εργαστεί στη Ρίβερ, στη Μπάνφιλντ, στην Γουαδαλαχάρα, ενώ απ' το 2018 είναι στους Έρθκουεϊκς. Έχει αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα Clausura του Μεξικό τη σεζόν 2016-17, όταν πήρε και το πρωτάθλημα, αλλά και κορυφαίος τεχνικός από την CONCACAF το 2018 όταν κέρδισε το Champions League της Κεντρικής Αμερικής.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ