ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συνδιοργανώνει πρόγραμμα για την ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στο ποδόσφαιρο

Η σημαία της ΑΕΚ
Η σημαία της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως μαζί με την Athens Comics Library θα συνδιοργανώσει ένα πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα 1 - 4 Δεκεμβρίου, και στοχεύει να δείξει πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που απευθύνεται και στα δύο φύλα.

Με στόχο την ενδυνάμωση της θέση της γυναίκας στο ποδόσφαιρο και την αλλαγή της πεποίθησης ότι ως άθλημα δεν απευθύνεται και στα δύο φύλα η ΑΕΚ συνδιοργάνωσε με την Athens Comics Library το 1ο Leadership Program που θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα το τετραήμερο 1 – 4 Δεκεμβρίου 2022.

"Με μια δήλωση του Λιβάι Γκαρσία, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συνδιοργάνωση με την Athens Comics Library του 1ο Leadership Program του Girl Power Academy Greece που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 1 – 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα κοινωνικό - αθλητικό project που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Το Girl Power Academy Greece είναι ένα καινοτόμο project που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τη θέση της γυναίκας στο ποδόσφαιρο και να αλλάξει την πεποίθηση ότι ως άθλημα δεν απευθύνεται και στα δύο φύλα!

Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανωθεί το 1ο Leadership Program στο οποίο μπορούν να λάβουν συμμετοχή δωρεάν 25 γυναίκες ηλικίας 18-30 ετών.

Το Girl Power Academy Greece ήρθε στην Ελλάδα με τον Δανέζικο οργανισμό Girl power global και την khalida popal girl power, την πρώην αρχηγό της Γυναικείας Εθνικής Ομάδας του Αφγανιστάν", ανέφερε στην ανάρτησή της η ομάδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ