ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συναινεί στην αλλαγή ώρας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όχι στην αναβολή του

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σάκχοφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σάκχοφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Η ΑΕΚ προκειμένου να διευκολύνει την Αστυνομία που ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, συναινεί στο ενδεχόμενο αλλαγής ώρας του ντέρμπι, όχι όμως της μέρας διεξαγωγής του, δηλαδή της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου.

Η διεξαγωγή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιη, μετά το αίτημα της Αστυνομίας για την αναβολή του αθηναϊκού ντέρμπι, αλλά και της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είναι θετικοί στο ενδεχόμενο αλλαγής ώρας της διεξαγωγής της αναμέτρησης, λόγω της ειδικής κατάστασης που υπάρχει αυτές τις μέρες, με την επίσκεψη του Πάπα στη χώρα μας, ενώ την επόμενη μέρα συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από αστυνομικό. Βλέπουν με θετικό μάτι να γίνει νωρίτερα το παιχνίδι για λόγους ασφαλείας, όχι όμως και για την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Ένας λόγος είναι ότι δεν θέλει να ταλαιπωρήσει και τους φίλους της Επαρχίας που θέλουν να δουν από κοντά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια η ΑΕΚ έχει διαμηνύσει στη Super League Interwetten, ότι δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να γίνει το ματς μεσοβδόμαδα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ