ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμμορφώνεται με την απόφαση της UEFA ο Βράνιες και θα "καλύψει" το τατουάζ με τον Μόμτσιλο Τζούγιτς

Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο του φιλικού με τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021
Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο του φιλικού με τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες πήρε την απόφαση να καλύπτει το τατουάζ που έχει στο μπράτσο του με τον Μόμτσιλο Τζούγιτς σε κάθε ματς ενώ έστειλε και υπόμνημα στην UEFA με τη θέση του.

Την απόφαση να συμμορφωθεί με την απόφαση της UEFA και να καλύψει το τατουάζ του Μόμτσιλο Τζούγιτς για το οποίο μπήκε στο μάτι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μετά από σχετική εισήγηση της FARE, το δίκτυο για την καταπολέμηση των διακρίσεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πήρε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ουσιαστικά η UEFA ζήτησε από τον στόπερ της ΑΕΚ στα ματς που παίζει στην Ευρώπη να καλύπτει το συγκεκριμένο σημείο με τον Βράνιες να συμμορφώνεται με αυτή την απόφαση και από εδώ και πέρα να παίζει καλύπτωντας το συγκεκριμένο σημείο.

Παράλληλα ο Βράνιες έστειλε και υπόμνημα στην UEFA με τη θέση του στην οποία αναφέρει: "Το τατουάζ αυτό δεν ενέχει την παραμικρή πολιτική θέση, ότι δεν υποστηρίζει την παραμικρή ακραία πολιτική θέση σαν άνθρωπος και ότι για ένα μεγάλο κομμάτι των Σέρβων της Βοσνίας ο Τζούγιτς δεν αποτελεί εγκληματία, ούτε ναζιστή αλλά ήρωα πολέμου".

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ